top of page
Search

Episode 3: Finn ut hva du kan gjøre selv - by Designifix

Updated: Feb 24, 2021

Vi ønsker at du skal lykkes med ditt oppussingsprosjektet. Derfor vil vi gi deg en liten innføring i arbeid som du kan gjøre selv og hvilke oppgaver som bør gjøres av entreprenør.

Det er mange lovverk og tekniske utfordringer som man må holde styr på for å ikke komme i oppussingsfellen og dra på seg ekstra kostnader og tid.

Du kan selv velge hva du skal gjøre selv og hva du ikke skal gjøre, basert på følgende overveielser:

  • Lovgivning - Enkelte jobber, for eksempel ledninger og rørleggerarbeid, må kun utføres av en autorisert og utdannet fagfolk. Ikke prøv å gjøre dem selv!

  • Vanskelighetsgrad og ferdighetsnivå - Hvis du aldri har bygget et skap før, er det svært lite sannsynlig at du vil kunne bygge ett som oppfyller dine drømmer om et vakkert hjem. Lei inn profesjonelle folk. På den andre siden kan du henge opp hyller, rive opp kjøkken, flytte møblene, gjøre forarbeidet eller rydde opp arbeidsplassen uten noe problem. Jo vanskeligere en oppgave er, jo mer sannsynlig er det at du trenger en spesialist. For eksempel: fliser er vanskelig å gjøre selv, og vil ikke se profesjonelt ut ved et første forsøk.

Ved å begå store feil og utføre arbeid du ikke er kvalifiser til kan det bli veldig dyrt og sette ned verdien på huset. Om det blir varige skader kan dette gjøre at eiendommen din blir helsefarlig å bo i. Ledninger og vann lekkasjer kan gjøre store skader. Ta kontakt med oss for mer informasjon så hjelper vi deg på veien mot en suksessfull og trygg renovering og innredning.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page