top of page
Search

Episode 13: Fagfolk

Elektro-, rørlegging-, varme og kjøling jobber skal kun utføres av fagfolk som har lisens, er utdannet og er sertifiserte, fordi feil innen disse fagene blir skadelige for ditt hjem og din trygghet.

Enkle oppgaver som å bytte lyspærer kan du gjøre selv, men avanserte oppgaver må overlates til profesjonelle.


Tips til valg av fagfolk:


· Finn ut om de er sertifiserte

· Spør om kvalifikasjons bevis og hvor mange år de har jobbet i feltet

· Spør om hvilke områder de har spesialisert seg i


Sluttoppsummering:


· Ta en bakgrunns sjekk på entreprenør før du signerer kontrakt og pass på at du forstår

hva du får for pengene.

· Se anbudene i forhold til hverandre og velg det beste alternativet.

· Finn ut når og for hva de bruker underentreprenører til.


Disse punktene er viktige å få meg deg for å få det beste ut av avtalen. Det er også greit å vite at de som arbeider i hjemmet ditt er kvalifiserte til oppgavene som skal gjøres og at entreprenøren har skadeforsikring.


I de siste 5 episodene har du fått en innføring om hvordan du skal arbeide med entreprenører og hvordan du kan komme best ut av vanskelige situasjoner som kan oppstå. I neste episode skal vi skrive litt om byggetillatelse, kontakter og alt av papirarbeid som hører til renovering av hus.

Del gjerne med venner og familie og følg med i neste episode.


#designifix #masterplanbydesignifix #masterplan #innovation #innovasjonsbedrift #renovering #innredning #interiørdesign #interiordesign #interiørdesigner #projectmanagement #oppussingsfeller #tipstilrenovering #vellyketrenovering #vellykketplanlegging #unngåoppussingsfeller #drømmehuset #dreamhouse #renoveringdrømmehuset #renoveringoginnredning #oppussing #oppussingsprosjekt #oppussingstips #stavanger #planleggrenoveringoginredning #serienomoppussingsfellenbydesignifix

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page