top of page
Search

Episode 18: Kontroll og oversikt

Det er viktig å ha kontrollen og holde oversikt over hele renoveringsprosessen. Enten arbeidet blir utført av entreprenør eller deg selv, bør du ha bevis på hva som ble gjort, hvordan det ble gjort og dokumentere at arbeid ble gjort lovlig.


· Bilder – Med store endringer er det viktig å ta før og etter bilder, som bevis. Bilder bør tas gjennom hele prosessen, slik at du kan se fremskritt, kvalitet på arbeid som er fullført og holde oversikten.

· Dokumenter – Behold alle kvitteringer, kontrakter, avtaler og mail fra entreprenør. Pass godt på søknader og godkjenninger fra kommunen slik at du kan bevise at du følger lovpålagte krav. Dette er spesielt viktig om du skal selge huset.


Hvis lagring er et problem kan du vurdere å lagre alt digitalt på Icloud, Dropbox og Google Drive.

I de siste episodene har du lært om lovpålagte krav og papirarbeid. Ettersom tillatelser kan ta opp mot flere måneder å få godkjent, er det viktig at du starter prosessen tidlig. Det er også viktig å huske på at en hver entreprenør du ansetter for å gjøre arbeidet for deg bør håndtere tillatelser og applikasjoner slik at alt ansvar for jobb og arbeids kvalitet er på deres skuldre og ikke dine.


I de kommende episodene får du en innføring om interiør design, inspirasjon og hvordan du kan skape ditt drømme hjem.10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page