top of page
Search

Episode 3: Contemporary

Moderne og Contemporary interiørdesign kan fort bli brukt om en annen, men de er ganske forskjellige. Den største forskjellen mellom stilene er at Contemporary stil er i stadig forandring ettersom trender endres. Det «Moderne» krever for det meste rene linjer og har et definert omfang. Med andre ord Contemporary stilen representerer det som ansees som trendy her og nå.

Vegger - Fargevalg og tapet varierer fra sesong til sesong. Ideen er å ta smarte valg slik at det blir lett å oppgradere hjemmet ditt med de nyeste trendene som er i stadig endring. Møbler – Alt som fungerer for deg og ditt hjem.

Gulv – Velg nøytral, god kvalitet parkett som ikke tar så mye oppmerksomhet. Da blir det lettere å bytte tepper for å holde stilen i takt med trender.

Dekorasjoner – Contemporary og moderne har en felles nevner og det er å unngå rot. Derfor er best å holde det enkelt. Bruk iøynefallende dekorasjoner, som store malerier eller kunstverk. Disse kan bli midtpunktet i rommet. Det er viktig å holde det enkelt og ikke bruke mange dekorasjoner i ett rom. Puter og tepper er viktige elementer for å få rommet til å se lunere ut og kan lett byttes fra sesong til sesong.

Contemporary endrer seg stadig, men har røtter til den moderne stilen, med innslag fra forskjellige kulturer, forskjellige stiler og personlige preferanser.


Følg med i neste uke hvor vi skal snakke om den Skandinaviske stilen.

Gjerne lik og del blogginnleggene våre med venner og familie.


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page