top of page
Search

"We believe that everyone should live in beautiful and healthy spaces" - dette er Designifix vision

Har du kjøpt drømmehuset og er klar for renovering og innredning? Visste du at hver 4 nordmann ikke klarer å fullføre påbegynt oppussingsprosjekt? Man starter med stor entusiasme, men finner ut at det tar 3 ganger mer tid og penger enn opprinnelig tenkt.


Vi har valgt som misjon å hjelpe deg med å unngå oppusingsfellen!


Som innovasjons bedrift bruker vi det siste innen teknologi og best praksis i project management og interiør design, for å kunne levere en skredderskydd «Masterplan by Designifix» for akkurat ditt unike prosjekt.


Med utgangspunkt i dine behov, ønsker og budsjett hjelper vi med planleggingen av ditt oppussingsprosjekt!


Med «Masterplan by Designifix» får du svar på: hvor du skal starte, hva du skal prioritere, hva du skal velge, hvordan det skal se ut, hvor mye det koster, hvor lang tid det tar, hvordan du unngår oppussingsfellen, hvordan du kan kombinere møblene du har med noe nytt og ikke minst, hvordan du kan spare penger?


Vi gir deg oppskriften for å lykkes med renovering og innredning av drømmehuset til en brøkdel av det som markedet tilbyr i dag.


Ønsker du å vite mer, eller har dette fått deg til å innse at du bør komme i gang med planlegging så fort som mulig? Last nest vår «5 tips» miniguide om hvordan du kan unngå oppussingsfellen eller ta kontakt for en gratis konsultasjon på: contact@desifix.com, tel.: 47 46 34 42.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page